|
zorro
|
 |
« Odgovor #15 : 27.04.2009. Vrijeme:22:02 » |
|
,,i esu mladenci zadovoljni porukom na čestitci koju si napisala ,,btw. šta si na kraju napisala 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
vusa
|
 |
« Odgovor #16 : 27.04.2009. Vrijeme:22:23 » |
|
,,i esu mladenci zadovoljni porukom na čestitci koju si napisala ,,btw. šta si na kraju napisala  ne znam jesu li zadovoljni , hm....ma jesu kad ja smislim poruku onda jesu naravno a poruka je glasila: U dvoje je lakše živjeti, kad jedno padne , drugi će ga podignuti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Don't worry, be happy !!
|
|
|
|
zorro
|
 |
« Odgovor #17 : 27.04.2009. Vrijeme:22:34 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Cat
|
 |
« Odgovor #18 : 27.04.2009. Vrijeme:22:39 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
vusa
|
 |
« Odgovor #19 : 27.04.2009. Vrijeme:22:50 » |
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Don't worry, be happy !!
|
|
|
|
SOLO
|
 |
« Odgovor #20 : 23.05.2009. Vrijeme:18:52 » |
|
ajmo ljudi sad meni mala pomoc, sztra moram na prvu pricest i neznam sta da nepisem u cestitci!!!!!! POMOĆĆĆĆĆ
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
PAMĆENJE JE VRLINA, A ZABORAVLJANJE UMJETNOST!!!
Tesko je vjerovati da netko govori istinu kad ti znas da bi na njegovom mjestu lagao!
|
|
|
|
zorro
|
 |
« Odgovor #21 : 25.05.2009. Vrijeme:09:03 » |
|
ajmo ljudi sad meni mala pomoc, sztra moram na prvu pricest i neznam sta da nepisem u cestitci!!!!!! POMOĆĆĆĆĆ
Hebi ga,nisam bio aktivan ovaj vikend pa ni nevidjeh tvoje pitanje  Inače bi ti napisao da ne moraš ništa pisati ,jer na novčanici koju stavljaš u kovertu ili bez kuverte(svejedno) ,,već sve piše 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
SOLO
|
 |
« Odgovor #22 : 25.05.2009. Vrijeme:15:35 » |
|
pa tim sam se i sama vodila, i sam napisal da bude dobra 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Tesko je vjerovati da netko govori istinu kad ti znas da bi na njegovom mjestu lagao!
|
|
|
|
|
|
SOLO
|
 |
« Odgovor #24 : 25.05.2009. Vrijeme:20:06 » |
|
za vise od 2 si nismo bas tak jako dobri!! a ni tak velika rodbina!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ody
|
 |
« Odgovor #25 : 25.05.2009. Vrijeme:20:58 » |
|
za vise od 2 si nismo bas tak jako dobri!! a ni tak velika rodbina!!!  znači jedna jedinica i jedna nula... sretna prva pričest...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
vusa
|
 |
« Odgovor #26 : 27.05.2009. Vrijeme:16:35 » |
|
ajoj mene nije bilo isto ovdje a i ja sam išla na prvu pričest i stavila lijepe stihove , al morala sam kad je kumće u pitanju malo uljepšati stvar
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Don't worry, be happy !!
|
|
|
|
SOLO
|
 |
« Odgovor #27 : 27.05.2009. Vrijeme:19:47 » |
|
pa abs ste svi od koristi, zasto vas imam kad nikad niste tu!!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zorro
|
 |
« Odgovor #28 : 27.05.2009. Vrijeme:20:40 » |
|
pa abs ste svi od koristi, zasto vas imam kad nikad niste tu!!!!  pa mi očekujemo da ti nama smišljaš stihove ,jer mislimo ak imaš uvik neke dobre potpise,da znaš smisliti i neku čestitku 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
SOLO
|
 |
« Odgovor #29 : 27.05.2009. Vrijeme:23:30 » |
|
pa nisam ih bas ja smislial, samo pronasla, prpisala, ali samse nekako pronasla u njima
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|