pozezani.hr
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
05.09.2010. Vrijeme:01:24

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Traži:     Napredno pretraživanje
Na pocetnoj stranici - mogucnost komentiranja clanaka ispod clanka
10707 Postova 234 Tema 108 Članova
Najnoviji Član: Denny
* Forum Pomoć Prijava Registracija
+  pozezani.hr
|-+  Opća kategorija
| |-+  Glazba-Kultura-Umjetnost
| | |-+  HUMANITARNI THOMPSON
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu. « natrag naprijed »
 Str: [1] Dolje Ispis
Autor Tema: HUMANITARNI THOMPSON  (Posjeta: 38 )
FRIK
Papa štrumpf

Spol: Muški

cogito ergo sum

« : 20.06.2010. Vrijeme:11:19 »

Očekivao sam puno žešću reakciju na " humanitarni " koncert M.P.Thompsona i sa odmakom od nekoliko dana moglo se čuti i pročitati ponešto sa čime se ne trebamo ponositi...ni mi, a bogami ni cjenjeni umjetnik...
  Pročitah i ovo : " Treba stvarno biti cijepljen protiv inteligencije da se ne vidi sljedeće - Marko Perković Thompson, vlasnik penthausea od 1,6 mil.eura, patetično pjevušeći o domovini i njenoj povijesti, žica lovu za pomoć generalima, od kojih je jedan, kad nije u pritvoru, živi u dvorcu kojeg se nebi posramila ni engleska kraljica "...( kolumna Vladin ured/ danas.hr. )
   Ono što bih ja mogao primjetiti je da Thompson svojim koncertom i sa fašističkom ikonografijom koja prati njegove koncerte nije pomogao našim generalima, već naprotiv, bacio ih je u još veća govna i zato mislim da ga trebamo lijepo zamoliti da  ih više ne braniti i ne zauzimati se za njih...
  S obzirom da je svoj imidž izgradio pjevajući o patnjama hrvatskog naroda trebao bi tako nastaviti i dalje...sa naglaskom na ono što taj narod trenutno muči...mito, korupcija, pljačka, nezaposlenost i siromaštvo ...
   Očekujem novi hit M.P.Thompsona na ove teme...ili mu se ipak možda teško uživjeti u trenutno stanje i recesiju...
Evidentirano
 Str: [1] Gore Ispis 
« natrag naprijed »
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP pozezani.hr | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!